Posljednji dan Ganz novog festivala!

Dočekao nas je iza ugla i posljednji, peti dan našeg Ganz novog festivala…

Današnji program zatvaramo u stilu: u Zagrebačkom plesnom centru u 20h premijerno prikazujemo Out of Season, u kojoj se Matija Ferlin i Ame Henderson predaju tajanstvenoj obuzdanosti i šaljivoj sofisticiranosti njihova zajedničkoga izvedbenoga jezika. Nažalost, sve ulaznice za tu izvedbu su rezervirane. U 21.30h u Francuskom paviljonu Mala Kline po treći puta predstavlja svoju predstavu Geneza, istkanu od snova petero izvođača. Nakon plesa, vraćamo se na kazališne daske predstavom srpskog redatelja Zlatka Pakovića Ibsenov Neprijatelj naroda kao Brehtov poučan komad, koja sa svih strana okružuje i napada klasičnu građansku dramu revolucionarnim glazbenim etidama brehtovskog dijalektičkog teatra. Predstava će igrati u 22.30h u Velikoj dvorani &TD-a.

Povirili smo i u Polukružnu dvoranu gdje je u tijeku 5. apap lab na kojem predstavnici 8 europskih zemalja sažimaju iskustvo petogodišnjeg europskog projekta apap-Performing Europe te postavljaju smjernice za daljnje djelovanje.

Ulaznice za tri posljednje predstave glavnog Ganz programa možete pokupiti kod tete Lidije na blagajni Teatra &TD od 11 do 13h ili dva sata prije početka predstave. Požurite i ulaznice su vaše, ne lažemo, ostalo ih je još jako malo – ako ih je uopće ostalo dok ovo tipkamo! Nazovite 01 4593 510 i provjerite.

Želimo vam ganzomenalan dan i vidimo se dogodine,

Vaš Ganz novi festivalski tim