Ganz četvrtog dana!

Četvrti je dan Ganz novog festivala i stvari su se odavno zahuktale!

U Terme se možete baciti od 18 do 23h, a danas u 19h dođite na predavanje Zdravka Popovića o kulturnim preduvjetima stoičke misli. Za one koji su propustili premijeru, monumentalni prostor Francuskog paviljona večeras u 20h po drugi puta postaje prostor snova u pokretu u predstavi Geneza Male Kline. Nešto kasnije, zvjezdani putokazi pokazivat će prema Velikoj dvorani &TD-a gdje će u 22h mladi koreograf Pavle Heidler premijerno izvesti svoju predstavu The Cosmic Dust Practice.

Nešto završava, a nešto tek započinje: danas u 12h povodom 5. apap laba sastaju se predstavnici 8 organizacija velikog Europskog projekta apap – Performing Europe. Lab je zatvoren za javnost. Zadnji će se dan radionice razvoja umjetničkih projekata pod vodstvom Nataše Rajković završiti zaključnim komentarima, utiscima i povratnim informacijama.

Ukoliko želite doći do ulaznica za bilo koju predstavu, doista se morate požuriti. Pišite na ganznovifestival@gmail.com ili zovite 01 4593 510. Velik broj karata je rezerviran te toplo preporučamo da u jutarnjim terminima od 11 do 13h podignete kartu i osigurate si svoje mjesto. Ulaz na sve je besplatan, za vas!

Pratite nas na Facebooku, a tu je i event za one kojima treba.

Vidimo se danas!