Besplatne radionice na Ganzu! Prijavite se!

Ovogodišnji, 5. po redu Ganz novi festival, organizirao je za vas besplatne radionice i jedan, možda baš za vašu afirmaciju bitan, honorirani posao – onaj kazališnoga kritičara ganz programa!

Krenimo redom, s kraja!

Zanima vas život jednoga umjetničkog projekta od ideje do turneje? Što uključuje posao producenta jedne izvedbene skupine, a što onaj projektnog menadžera europskog projekta? Možda vam je napeto nakratko se ubaciti u kolektivno mozganje oko razvoja projekta kolaborativne umjetničke platforme? Želite doznati više o različitim modelima rada na promociji i distribuciji svog projekta? Trebate pomoć oko razvoja ideje za projekt, pisanja aplikacije, izrade budžeta ili traženja partnera i sredstava? Odgovore na ova pitanje potražite na radionici produkcije umjetničkih projekata, rok prijave je do 16. rujna, a sama radionica besplatna! Više o radionici u linku!

Ove godine nastavljamo tradiciju objavljivanja festivalskoga Biltena u kojemu ćemo, osim umjetnika Ganz novog festivala, predstaviti i radove nadolazećih kritičara. Radove ćemo honorirati, a rok prijave je 11. rujna. Više o pisanju kritika za Ganz potražite u linku.

Ako imate kakvu ideju za umjetnički projekt i želite naučiti kako je razviti od početka do kraja, zaglavili ste usred određenog projekta i treba vam pomoć pri finišu, za vas je idealna Radionica umjetničkih projekata, koju će moderiratiNataša Rajković. Radionica je besplatna, a prijave primamo do 14. rujna.Više o radionici u linku.

I za kraj, tu je radionica luminoakustike koju će voditi Bojan Gagić iMiodrag Gladović, a u kojoj ćete naučiti kako ozvučiti prostor Oktogonaputem svjetla i fotonapona! Ako vas zanimaju ovakve majstorije, prijave trajudo 19. rujna u ponoć, radionica je dvodnevna i besplatna! Više o radionici u linku.

Sretno s prijavama i pazite na datume! Mail za sve prijave je edukultura.sc@gmail.com.

Facebook event.